logo-top

  • 01
  • 02
  • 04
  • 03

The mind™
Um*

Widex sa ponosom predstavlja Mind - porodicu aparata poslednje generacije

Kada želite da čujete bolje želite aparat koji radi neverovatno brzo, pametan je, upravlja mnogim stvarima automatski i puno Vam pomaže da čujete svet oko Vas.

Dostupan u tri tehnološka nivoa, Mind se potpuno prilagođava Vama.

Za sva oštećenja sluha i dostupan u svim stilovima zadovoljiće i najzahtevnije korisnike.

Napravljen je misleći na Vas. Istražujući nedostatke slušnih aparata, ispitujući korisnike širom sveta šta je to što im ipak nedostaje u zvuku koji dobijaju preko svojih aparata. Rezultat našeg napora i truda je pred Vama.

Nova Dual ISP platforma inovativno tehnološko rešenje koje omogućava komfor u svim slušnim situacijama u kojima se nalazite. Konstantna koordinacija svih funkcija u skladu sa podacima dobijenim iz Vašeg okruženja rezultira automatskim prilagođavanjem aparata slušnoj situaciji u kojoj ste.

Audibility Extender - da li ste nekad poželeli da čujete i tonove van opsega koji pokriva vaš slušni aparat? Ovom posebnom opcijom se visokofrekventni tonovi kao što je izuzetno visok govor ili određeni tonovi u muzici primaju i prebacuju u vaš frekventni opseg. Muzika, govor, zvuk oko Vas dobijaju potpuno nov kvalitet.

The Speech Enhancer funkcija koja omogućava visok stepen razumljivosti i u bučnom okruženju.
Mind seriju krasi još jedna novina koja je izdvaja od ostalih slušnih aparata – Zen program- prvi u svetu namenjen relaksacijji. Program koji emituje umirijuću muziku, a takođe se često koristi kao masking ton kod osoba koje imaju tinitus.

Mind serija podiže standard u svetu slušnih apata u sva tri cenovna i tehnološka nivoa u kojima se proizvodi.

mind-1

mind-2

Share

Vesti

Quantum micro CIC

 quantum-micro-cic-1

Zamislite manje, čujte više.

Skriven od pogleda.

 

Slušajte obostrano!

ISO 9001

Logo ton svojim korisnicima nudi stalne akcije slušnih aparata i različite pogodnosti plaćanja, kao i aparate preko naloga RFZO-a.

 

Kontakt forma